lovarda
bemutatkozás
szolgáltatások
árak
galéria
elérhetőség
lovarda
email
   
2023. 6. 3. szombat - Klotild
 
lovarda
lovas termeszetjaras taborok

 

Lovas oktatás :

A lovasaink oktatása során két fontos szempontot tartunk szem előtt.

1. A BIZTONSÁG!

2. A LOVAGLÁS LOVUNKNAK IS NYÚJTSON ÉLMÉNYT!

Gyermekeknek

A ló, ez a hatalmas, talán elsőre ijesztőnek tűnő állat feltétlen ragaszkodással és szeretettel képes a gyerekek felé közeledni. Hihetetlen látványt nyújt, ahogy selymesen puha szájukkal finoman, tenyeret csiklandozva elfogadják az almát, ahogy hosszú nyakukat kinyújtva megszimatolják az új barátokat. Ezt a lehetőséget szeretnénk felkínálni azoknak a gyerekeknek, akiknek még nem lehetett ebben részük, még nem kerülhettek ennek a csodálatos állatnak a közelébe, és még nem érezhették érdeklődő tekintetüket magukon.
Olyan lovas programot kínálunk, amely során a gyermekek közvetlen és rendkívül megindító kapcsolatba kerülhetnek nyugodt, készséges és jól képzett lovainkkal – megismerkedhetnek a ló természetével, ápolásával, ahogyan egy kedves simogatásra egyre érdeklődőbbé válnak, valamint kipróbálhatják a lóval történő sétálás élményét, miközben egy szakember száron vezeti lovat és apró lovasát.

Sokan kérdezik meg tőlünk, hogy mikortól kész gyermekük a lovas oktatásra. Úgy gondoljuk, hogy az oktatásra készen állnak azok a gyermekek, akik figyelmüket az oktatóra és a lóra tudják irányítani és ezt az érdeklődést a lovak iránti szeretetüknek köszönhetően könnyedén fenn is tudja az oktató tartani egy fél órán át.

 

Alap színtű lovasoknak

A hozzánk járó lovasok és lovagolni vágyok elsősorban hobbylovasok. Ennek megfelelően oktatásunk során az alaptudás elsajátítása érdekében az angol és a természetes lovaglási stílus ötvözetét alkalmazzuk. Az alapszintű oktatás eredményeképpen lovasaink biztonságos lovaglási tudást sajátítanak el, amely lehetőséget kínál egy kellemes tereplovaglás élményére. A lovaglás biztonságának szabályait betartva, de rugalmas és laza hozzáállással foglalkozunk lovasainkkal.

 

Közép- és haladó színtű lovasoknak

A magabiztos lovaglási tudást már elsajátított lovasok számára tereplovaglási lehetőséget kínálunk csillagtúrákkal. Valamint lehetőséget kínálunk a tudásuk fejlesztésére, szinten tartására karám használatának biztosításával, melynek fontos összetevője az élmény dús program mellőzve a kötött, merev edzéseket.